Een heerlijke 3-gangen lunch en verdiepende voedsel ervaring. Met gastsprekers Dr. Hannah van Zanten en dr. Evelien de Olde.

de maaltijd van de toekomst

De manier waarop we voedsel produceren en consumeren heeft een grote impact op onze omgeving en gezondheid. Wat is nu eigenlijk gezond en duurzaam om te consumeren, voor onszelf én voor de wereld, nu en in de toekomst?

Als we kijken naar duurzaamheidsthema’s zoals klimaat, landgebruik en dierwelzijn, komen we dan uit op dezelfde conclusies? Wat betekent dit voor de verhouding plantaardig en dierlijk voedsel?

In deze themalunch gaan Dr. Hannah van Zanten en dr. Evelien de Olde het gesprek aan over wat er nodig is om te komen tot een duurzamer voedselsysteem voor mens, dier en planeet. 

zaterdag 9 september 12.00-15.00 uur

heerlijke 3-gangenlunch en verdiepende voedselervaring
€45 p.p. (€30 voor studenten)