groentepakketten

Vanaf half mei verkopen we onze groentepakketten. Abonnees ontvangen elke week een pakket met een afwisselende selectie van 5-7 verse seizoensgroentes, op regeneratieve wijze verbouwd in de tuinderij van de Biesterhof.

aanmeldformulier groenteabonnement

hoe werkt het?

Het groenteabonnement loopt van half mei tot begin december. Je verbindt je als abonnee voor een heel oogstseizoen, maar je kunt wel van maat wisselen als het pakket te groot of klein is naar je zin. Vakantie? Laat het pakket ophalen door een buur of vriend.

Elk pakket bevat wekelijks 5-7 verschillende soorten groentes. Er zijn drie pakketmaten, genoeg voor 4 à 5 maaltijden per week.

Het standaardpakket (midden) is genoeg voor 2 personen. Het kleine pakket is voor eenpersoonshuishoudens of twee kleinere eters. Voor grotere huishoudens is er een groot pakket.

kom bij ons langs!

We vinden het fijn en gezellig als je het pakket komt ophalen op vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur bij ons op de Biesterhof. Een van de doelen van onze gemeenschapsboerderij is om de verbinding tussen mensen en de plek waar hun voedsel vandaan komt te versterken. Het ophalen van je groentepakket past daarbij, en bovendien kunnen we zo ook een ruilbak neerzetten voor als je bepaalde groentes minder lekker vindt.

Mocht de Biesterhof minder praktisch zijn, dan kan het pakket ook afgehaald worden in Beek.

Vorig jaar hebben wij met veel hulp onze tuinderij opgebouwd. We kijken ernaar uit om het nieuwe seizoen met jullie te openen en wederom te genieten van een mooie oogst.

wat kost het?

Wij verkopen onze pakketten via een solidair betalingssysteem waarbij je voor betaling je inkomen meeweegt.

Met de minimumprijs zijn onze kosten gedekt en kunnen wij onszelf naar verwachting een minimum uurloon betalen. Vind je dat er voor eerlijk voedsel een eerlijke prijs betaald moet worden en heb je de mogelijkheden daartoe, abonneer je dan voor een hogere prijs.

Meer informatie over het verdienmodel van de biologische landbouw en solidaire betalingssystemen:
CSA netwerk • Universiteit Wageningen

KLEIN
12-16 euro
MIDDEN
16-20 euro
GROOT
20-24 euro
Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar groentepakket@biesterhof.nl.

aanmelden groenteabonnement

    Ik kies voor een heel seizoen (30 weken, mei t/m nov) groentepakket:

    in

    Ik kies voor afhaalpunt: