Lunch ervaring:
de koe in context

lunchervaring waar we samen proeven en meedenken

Tijdens deze middag nemen we je ‘proefondervindelijk’ mee in de betekenis van de koe, in de context van dit land, door de tijd heen. Het land waar Boerderij De Biesterhof voortbouwt op de boerengeneraties ervoor en melkveehouder Anton Remie in het bijzonder. 

De koe zit vol ongekende verhalen en dimensies: een dier vol diversiteit, cycli en ‘terroir’. Daarvan laten we je letterlijk proeven: deze verschillen komen namelijk terug in de samenstelling van de melk. De melk fermenteren we naar zuivel, zodat dit karakter wordt uitvergroot, net zoals bij wijn. 

Deze koe-eigen zuivelproducten combineren we met de toekomstige agro-forestry producten van de Biesterhof, want wist je dat de koe van oorsprong een bosranddier is? Dit alles verwerkt in heerlijke gerechten, om van te genieten tijdens de lunch.

Deze lunch is een co-creatie van De Biesterhof, Sietske Klooster (De Melksalon), Anton Remy en de Keukentuin.

zaterdag 29 juli 12.00-14.30 uur

€60 p.p. voor een lunch-ervaring waar we samen proeven en meedenken